Discografia

Discografia

Delta

Tot origen té un destí, un llarg recorregut que hem fet navegant les aigües que ens van veure néixer a les ribes del riu Ebre.
A Delta es sedimenten sentiments i vivències, un ric i potent passatge de transició. Un petit món de llibertat on els prejudicis desapareixen substituïts per una reflexió conjunta, sempre crÍtica, que des de l’avui ens ajuda a dibuixar un demà millor.

Aquest és el disc que defineix el nostre nou origen, tornant i partint de l’Ebre. 12 instants de temps que serpentegen i difuminen els nostres propis límits, dibuixant un espai indefinit com a punt de trobada, un horitzó per tots els que es troben entre dues aigües, un espai inclusiu pels que no es senten representats i treballen en el seu dia a dia per canviar les normes socials preestablertes.

seguim amb la llibertat com a bandera, criticant l’immobilisme i la crueltat del sistema actual, admirant la diferència, treballant per la igualtat, i recuperant i defensant totes aquelles petites coses que fan que les persones, i els seus territoris, siguin úniques.

El nou origen de Xeic té com a destí convertir la nostra societat en un gran Delta.