Discografia

Discografia

SIRGA

 • Llançament: 2010
 • Etiqueta: Autoeditat
Xeic! és Sentiment, Il·lusió, Resistència, Gatzara i Amor per les Terres de l’Ebre, per la nostra terra, un país animat pel cerç i regat per l’aigua d’un riu que ens dóna vida i unitat, un riu que ha estat vincle d’unió, que ha vist com la gent dels pobles ens enriquíem amb les coneixences que ens proporcionava.

L’Ebre ha estat la principal via de comunicació de les Terres de l’Ebre, i els antics llaüts que en feien el trajecte, compliren alhora la funció comercial i de comunicació entre els pobles. Els homes que, durant segles, han anat i vingut pel riu ens han proporcionat

cohesió i a més han estat símbols de l’esforç i la constància que es necessiten per tirar endavant, fins i tot quan la corrent és contraria. Ells han traçat el camí de sirga, un recorregut dur, feixuc, que ha servit i serveix d’exemple per tots aquells que volem descobrir nous senders a les nostres terres.

SIRGA és força i desig, és lluita i esperança… És, en resum, un homenatge a tots aquells homes i dones, artesans i pagesos, escriptors i artistes, sirgadors i músics, que ens fan avançar i obren camí arrossegant el llaüt de la nostra cultura.
 1. 1

  Amics treballadors

  Listen
 2. 2

  Miles Gloriosus

  Listen
 3. 3

  Joc de Paraules

  Listen
 4. 4

  De ca Prat

  Listen
 5. 5

  D'enyor i d'esperança

  Listen
 6. 6

  Pàtria menuda

  Listen
 7. 7

  La cara de la Reina

  Listen
 8. 8

  Quatre estacions

  Listen
 9. 9

  Patxetí

  Listen
 10. 10

  La mort té mil formes

  Listen
 11. 11

  Jota rasquerana

  Listen