Discografia

Discografia

SOM

 • Llançament: 2015-03-18
 • Etiqueta: Autoeditat
SOM és el títol escollit per al cinquè treball discogràfic de XEIC!, el qual respon a la necessitat d’una nova identitat col·lectiva per reaccionar enfront la realitat actual del país, i mostra el compromís de la banda per canviar el demà, retornant a l’essència per seguir endavant amb sentiment i molta empenta. Un cop més, el grup originari de les Terres de l’Ebre posa aquest darrer treball a disposició dels seus seguidors en descàrrega gratuïta a www.xeic.cat

La il·lusió per fer realitat els somnis, la lluita constant i diària per assolir objectius o la resistència davant les adversitats són algunes de les temàtiques que, de la mateixa manera que el títol, es narren en primera persona en aquest disc dels de Rasquera. I és que, dos anys després de l’èxit de Batecs (2013)

aquest darrer treball integra tretze cançons plenes d’energia, festa i reivindicació que alhora demostren la gran maduresa que ha assolit el grup després de més de deu anys sobre els escenaris.

XEIC! ha comptat de nou amb col·laboracions privilegiades com són l’escriptor Andreu Carranza –recentment guardonat amb el Premi Josep Pla 2015– en el tema “Avui i demà” i el músic Joan Rovira a “És difícil”. Publicat a través del segell musical Right Here Right Now, SOM s’ha enregistrat als estudis La Casamurada amb Jesús Rovira al capdavant, posteriorment ha estat mesclat als estudis donostiarres Higain de la mà de Haritz Harreguy i B.V. A. Triku i finalment masteritzat a Mastertips per Juan Hidalgo.

 1. 1

  Toca Revolta

  Listen
 2. 2

  Si mai no hi sóc

  Listen
 3. 3

  Som la resistència

  Listen
 4. 4

  Essència

  Listen
 5. 5

  Arrels

  Listen
 6. 6

  Ara és l'hora

  Listen
 7. 7

  És difícil

  Listen
 8. 8

  Mils de veus

  Listen
 9. 9

  Al teu compàs

  Listen
 10. 10

  Sempre endavant

  Listen
 11. 11

  Guerra

  Listen
 12. 12

  Avui i demà

  Listen
 13. 13

  Germans

  Listen