Blog

Blog

SANTA TECLA 2015

Sense Comentaris Sense Categoria

Amb ganes de ‪#‎SantaTecla2015‬, amb ganes de Plaça de la Font!!! Ens veiem divendres a la 1.00h, després de Pepet i marieta! La farem grossa! Canyaaaaa!!!
‪#‎som‬ ‪#‎FestaMajor‬ ‪#‎tornarem‬

El proper 18 de setembre la Plaça més teclera de Tarragona, la Plaça la Font, acollirà el concert de Xeic! i de Pepet i Marieta.
El ritme ebrenc arriba a Tarragona de la mà de dos dels grups del moment que aquest 2015 han estrenat disc. L’últim disc de Pepet i Marieta, La sal de la vida, és el treball més optimista de 42 la seva trajectòria, que s’ha convertit en un cant a les persones del nostre voltant que ens alegren el dia. Som, d’altra banda, és el títol escollit per al cinquè disc de Xeic!, que segueix mantenint el caràcter reivindicatiu i festiu de la seva música, el seu darrer treball, SOM (2015), integra tretze cançons plenes d’energia, festa i reivindicació. Gravat de nou als estudis La Casamurada i amb Triku Vilabella al capdavant de la producció, aquest disc compta amb les col·laboracions del músic Joan Rovira i l’escriptor Andreu Carranza. Els grans canvis i les revolucions també passen per la cultura i amb aquestes cançons volem aportar el nostre granet de sorra per vèncer la por, canviar el present i arribar al cim que tant anhelem en un futur molt proper!

Una vegada més, una nit més i una Santa Tecla més, dos grups faran ballar, cantar i vibrar a tota la plaça la Font, a tot el public tarragoní.

El concert començara a les 23:00h i com tots els concerts a la plaça la Font serà gratuit.

Dóna la teva opinió