Grup

Grup

©CR§_0617-2
Xeic! som la lluita diària per aconseguir uns ideals, som els somnis rebels dels que no defalliran, som la força que vesteix uns sentiments, som l’esperança que ningú no podrà aturar, som la il•lusió i l’empenta de passar-ho bé a cada pas.
El grup neix a la vora de l’Ebre, però estén les seves arrels de nord a sud i d’est a oest, escampant arreu un crit de combat i un afany de llibertat. Més de deu anys recorrent escenaris i cinc discs publicats són els que ens empeny dia a dia per continuar sempre endavant, sempre avançant. Després de l’èxit de Batecs (2013), Som (2015) i La nit és nostra (2017) presenten, La partida ha començat (2018) en el seu 10è aniversari.
Sumen 10 anys damunt dels escenaris i ho fan trencant amb tot allò establert. Surten de la seva zona de comfort on l’ska i el rock eren protagonistes i ens sorprenen amb un EP de remescles anomenat “La partida ha començat”. Un recopilatori dels seus millors temes amb un so més directe, més contundent i més electrònic. En ell, han col·laborat molts dels millors DJs de l’escena alternativa del país i també veus molt reconegudes del panorama musical català. ‘La partida ha començat’ neix en un moment sociopolític molt convuls, Xeic!, més enrabiats que mai, entenen aquest treball com un desafiament a qualsevol obstacle que se‘ls posi davant. La partida ha començat, pels polítics, pel poble, i per ells com a banda.!

 

COMPONENTS:

Aitor Cugat
Veu Principal

Joan Farnós
Guitarra

Roman Borràs
Bateria

Ferran Tinyena
Trompeta

Joan Vernet
Saxo Tenor

Jordan Rius
Teclat