Grup

Grup

©CR§_0617-2
Xeic! som la lluita diària per aconseguir uns ideals, som els somnis rebels dels que no defalliran, som la força que vesteix uns sentiments, som l’esperança que ningú no podrà aturar, som la il•lusió i l’empenta de passar-ho bé a cada pas.
El grup neix a la vora de l’Ebre, però estén les seves arrels de nord a sud i d’est a oest, escampant arreu un crit de combat i un afany de llibertat. Més de deu anys recorrent escenaris i cinc discs publicats són els que ens empeny dia a dia per continuar sempre endavant, sempre avançant. Després de l’èxit de Batecs (2013),
aquest darrer treball, SOM (2015), integra tretze cançons plenes d’energia, festa i reivindicació. Gravat de nou als estudis La Casamurada i amb Triku Vilabella al capdavant de la producció, aquest disc compta amb les col•laboracions del músic Joan Rovira i l’escriptor Andreu Carranza.
Els grans canvis i les revolucions també passen per la cultura i amb aquestes cançons volem aportar el nostre granet de sorra per vèncer la por, canviar el present i arribar al cim que tant anhelem en un futur molt proper!

 

COMPONENTS:

Aitor Cugat
Veu Principal

Albert Ballester
Baix i veu

Joan Farnós
Guitarra

Roman Borràs
Bateria

Ferran Tinyena
Trompeta

Josep Cardona
Trombó

Joan Vernet
Saxo Tenor

Jordan Rius
Teclat